Na de thuiswedstrijd tegen Keizer Otto Trivolley kwam het er niet van, maar hier dan een verslagje van de wedstrijd van afgelopen zaterdag, 11 maart. Wederom tegen Keizer Otto Trivolley, maar deze keer in de Hilversumse Meent. Gelukkig geen valpartijen van de trap of andere gekkigheden, dus konden we met zes meiden starten.

Haleluja. Veel wisselmateriaal was er niet, dus de opstelling was iedere set dezelfde. Aangezien er een jongen stond in te spelen aan de overkant van het net, hebben we toch even nagevraagd wat daar de bedoeling van was. Hij speelde mee omdat Keizer Otto geen jongensteam heeft. En we waren de eersten die daar over begonnen. Lijkt me sterk, maar goed. Er was daarna wat geharrewar over de spelerspassen, maar uiteindelijk geloofde Keizer Otto dat wij waren wie wij zeiden dat we waren. We spelen natuurlijk hoofdklasse, dus dat is heel belangrijk op een dergelijk niveau. Maar goed, we konden van start. En dat ging vrij rommelig en chaotisch. Al snel keken we tegen een achterstand aan.

Maar Almere Buiten is Almere Buiten. De kampioen van de eerste helft van het seizoen. Wij laten ons niet zomaar van het veld vegen! Dus kom op en gáán! Langzaam maar zeker ging het beter en ging de set met 25-21 naar ons. Terecht, want wij hadden echt het veel betere volleybal. Veel punten voor Keizer Otto kwamen door foutjes aan onze eigen kant. Jammer en niet nodig. Op naar de tweede set. Die wonnen we gelukkig met 25-19. En toen gingen onze dames op de één of andere manier ‘aan’. Keizer Otto werd in set drie met 25-8 verpletterd. Ze kwamen er niet meer aan te pas. En met het winnen van de laatste set (25-18) was de 4-0 binnen.

Een nette zege. Vanaf de tribune klonk veel enthousiasme en bewondering. Uiteraard van onze eigen supporters (dank!), maar ook van supporters van de tegenpartij. Met name het in drieën spelen en de bovenhandse services van Suus, Linde, Noeri en Naomi hebben indruk gemaakt. Suze, wat fijn dat je erbij was! Volgende keer weer? We zijn weer een plaatsje gestegen in de poule. Een mooie derde plek. Maar er zit vast nog meer in! Daar gaan we gewoon voor. Lekker trainen en plezier blijven houden in het volleybal. Want uiteindelijk draait het dáár allemaal om!