door: Yvette Kuiper

BAM! Dat is weer een 4-0 die we bij kunnen schrijven! Afgelopen vrijdag (6 oktober) kwam Atalante MC1 vanuit Vinkeveen naar Almere voor onze tweede wedstrijd. Volgens onze spion die tijdens de wedstrijd van onze MC2 tegen Atalante op de tribune zat, was dit ‘te pakken’. Maar toch. Vandaag waren we voor de eerste keer compleet. Acht enthousiaste meiden die er zin in hadden!

Redelijk vlot hadden we de wedstrijd in the pocket (25-15; 25-8; 25-14 en 25-16) waarbij we helaas nog wel veel punten onnodig hebben weggegeven. Daarentegen hebben we ook prachtige services, smashes en zelfs blocks gezien. Lekker, meiden! Ook het spelsysteem ging vrij goed. Jullie trainer heeft een deel van de wedstrijd kunnen zien en weet dus waar er nog op getraind moet worden.

Dank voor alle supporters op de tribune, het leek bij ons wel drukker dan later bij Heren 1 … Nu op naar de derde wedstrijd, dit weekend uit in Kortenhoef tegen ODIS MC1. De Nevobo voorspelt een 2-2, maar wij gaan natuurlijk (weer) voor de winst!