Volleybalvereniging Almere-Buiten

Wij zijn een kleine, gezellige vereniging waarin het plezier in volleyballen voorop staat, maar waarin prestaties in de competities natuurlijk ook tellen! Daarvoor kun je kiezen uit een van de dames-, heren- of jeugd- teams die in de NeVoBo-competitie spelen (regio Holland, district Gooi- en Eemland) of voor onze recreant-leden.

Onze thuisbasis is Sporthal Almere-Buiten. Wij trainen hier op maandagavond vanaf 19:00 uur en spelen er onze thuiswedstrijden op vrijdagavond vanaf 19:30 uur. Daarnaast spelen we ook op de maandagavond vanaf 19:30 uur in Sportzaal de Binnenkruier in de Molenbuurt.

Kom een keertje geheel gratis en vrijblijvend meetrainen. De eerste twee weken zijn voor rekening van VVAB, pas daarna hoef je te beslissen of je blijft. Als je ook competitie wilt gaan spelen geldt ook een NeVoBo (bonds)contributie. Download het inschrijfformulier onder “Ledenservice”, of als je nog vragen hebt stuur een e-mailtje naar info@vvab.nl.

Op deze website vind je het laatste nieuws, ons verenigingsblad de Flyer en algemene informatie over onze vereniging, zoals de teams, uitslagen en standen, toernooien en de verschillende commissies. Klik in het menu hierboven op de betreffende links.

Natuurlijk kun je via deze site ook informatie krijgen, vragen stellen of lid worden!