[et_pb_hw_image_zoom _builder_version=”3.16.1″ src=”https://www.vvab.nl/wp-content/uploads/2018/10/volleybal-meisjes-b1-2018.jpg” hw_iz_zoom_on=”zoom” hw_iz_zoom_style=”ease-in-out” /]

Met dank aan Marieke van der Lugt:

Onze favoriete tegenstander: SoVoCo. Dat belooft wat. Suze en Suus zitten samen op de bank. Eerste punt voor ons!!!!!! Tweede ook dat gaat lekker!! Derde punt, we stomen door. Naomi is heerlijk op dreef met een superopslag die nu al 9 punten heeft opgeleverd! Sympathiek, Naomi, dat je de tegenstander ook een kans geeft. Inmiddels is het 22-19. Dat gaat nog spannend worden. Maar jullie zijn echt beter, dus blijf geconcentreerd spelen … Met 25-23 werd de set binnengesleept. Van harte meiden een zeer verdiende eerste set!!!

Dan de tweede set met Suze en Suus erin en Naomi aan de kant. Katie had verplichtingen voor school, dus die vertrok richting kleedkamer. Lekkere start meiden! Iets spannender dan de eerste set. Eerste bal een kleine miscommunicatie en de service was even wennen. Maar áls ze er dan eenmaal inkomen … Deze set werd een makkelijke overwinning. Vanaf de tribune zien we duidelijk het plezier in de koppies terugkomen en de spanning er juist afglijden. Wat een superleuke wedstrijd om te kijken!! 25-11 deed recht aan het verschil in kwaliteit. Ondertussen op de tribune hoor ik van de ouders van de tegenstanders dat ze nog helemaal niet met systeem oefenen. Een stapje teveel voor de dames van Sovoco ?. Het net was ook wat hoog …

In de derde set kwam Naomi er weer in en zat Jenna op de bank. Een kleine dip in de motivatie en we komen op een 7-4 achterstand. Kom op, meiden, even scherp blijven. Blijf op je positie en vertrouw elkaar! 9-9, mooi teruggevochten jongens! Mooie service van Noeri, dat hielp goed ??. De time out van de tegenstander komt niet voor niets, want ze voelen een opmars. Na de time-out pakken de meiden lekker door. En met een geweldige servicereeks van Linde afgemaakt op 25-15!!!!!

Michelle zit de laatste set aan de kant en de vierde set kan beginnen. SoVoCo blijft gemotiveerd. Maar, meiden … Wat een team zijn jullie! De sfeer is echt heel goed onderling. Mooie aanvallen van verschillende dames. Jullie durven steeds meer en het loopt allemaal als een trein! De SoVoCo-ouders zitten vol bewondering en dat is meer dan terecht! De laatste set is echt een hele mooie!

Dames wat zijn we trots! We hebben ons voorgenomen om dit seizoen te oefenen met het nieuwe systeem. Ieder puntje was mooi meegenomen. We hadden echt niet verwacht dat jullie nu al zo gegroeid zouden zijn! Vanavond ging er zóveel goed:

• En vooral: SAMEN spelen

Meiden, bedankt voor deze prachtige wedstrijd, het was heerlijk om te kijken en te beleven! Op naar de volgende wedstrijd!