Door Jelte Attema

Na de thriller van afgelopen maandag tegen Odis waarin onze meiden hebben laten zien waartoe ze instaat zijn en menig toeschouwer de spanning amper aan kon, moest er vrijdag weer worden aangetreden tegen het laaggeplaatste Atalanta uit Vinkeveen.

Het viel nog niet mee om de focus op de wedstrijd te houden, aangezien de heren op het veld ernaast zo luidruchtig aan het oefenen waren voor Sint Maarten dat de meiden elkaar maar moeilijk konden verstaan. Het hielp de meiden wel om harder elkaar aan te moedigen.

Vooraf werd er onderling afgesproken dat de tegenstander maximaal 10 punten per set mocht maken en dat is dan ook goed gelukt. Er werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen in de setstanden 11-25, 10-25, 7-25 en 10-25. Aangezien wij door opslagfouten 5,2 3, en nog eens 3 punten kado hebben gedaan aan Atalanta is de doelstelling ruimschoots gehaald.

Al met al is er binnen het uur korte metten gemaakt met Atalanta, was Suze er door een enkelblessure niet bij en hebben de meiden gedaan wat er van hun werd verwacht; WINNEN!

Op naar de Gemini volgende week in Hilversum waar op de verjaardag van Suze meer tegenstand verwacht mag worden.