De wekker ging al vroeg afgelopen zaterdag, want om 9.30 stond de wedstrijd tegen Switch Hooglanderveen MC3 op het programma. Zonder Linde, maar mét Rahiema. We waren dus wederom met zes. Nu speelden we op het andere veld in deze zaal, waar het overigens best benauwd en voor de meiden na het inspelen al behoorlijk warm was.

In de eerste set was het nog redelijk spannend. Het ging gelijk op, maar gelukkig haalden we de set toch overtuigend binnen met 18-25. Dat is één. In set twee kregen de meiden van Almere Buiten vleugels en was er van Switch even niet veel meer over. Stand: 7-25. Set drie en vier kwam er weer wat meer tegenstand, maar met 14-25 en 19-25 hebben we duidelijk laten zien dat we kwaliteiten in huis hebben. Ook vanaf de tribune klonk veel bewondering. Niet alleen van onze eigen supporters, maar vooral van de aanhang van Switch.

Het in drieën spelen (meestal dan) en de vele goede bovenhandse services maakten behoorlijk indruk. En terecht. Het was een superwedstrijd, met complimenten voor iedereen. Dat geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijden. Een verdiende 4-0 overwinning. Zaterdag staat Gemini S MC2 op het programma. 17.00 uur in Hilversum (Kerkelanden). Daar waar we in september onze eerste wedstrijd als team speelden. Hopelijk niet met hetzelfde resultaat (2-2). Vast niet, want de meiden van toen hebben in een paar maanden tijd waanzinnig veel bijgeleerd.

Trots op jullie!